ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

Ιστορικές πηγές αποδεικνύουν την ύπαρξη ανδρικών προϊόντων περιποίησης για την γενειάδα και όχι μόνο! από αρχαιοτάτων χρόνων. Σουμέριοι, Αιγύπτιοι, Έλληνες και Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν έλαια ως βάση για τη δημιουργία προϊόντων περιποίηση. Η γενειάδα, στην Αρχαία Ελλάδα, θεωρούνταν ένδειξη σοφίας, ωριμότητας και ανώτερης κοινωνικής τάξης.
Σημαντικές γενειοφόρες φιγούρες της ιστορίας μας είναι: ο Περικλής, ο Ιπποκράτης, ο Αριστοφάνης, ο Πλούταρχος, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης και πολλοί άλλοι. Στα νεότερα χρόνια η γενειάδα αποτελούσε ταμπού και συνδιάστηκε με την εικόνα ενός άνδρα απεριποίητου, άστεγου και άεργου. Σήμερα η γενειάδα στον άνδρα δίνει στυλ αρκεί να είναι περιποιημένη. Το μούσι χρειάζεται καθημερινή φροντίδα με ειδικά προϊόντα για να είναι και να φαίνεται υγειές και καθαρό τόσο εξωτερικά όσο και το δέρμα κάτω από αυτό.
Δημιοργήσαμε τη σειρά των Barbatus Beard oils, με αυτό ακριβώς το στόχο. Τρία διαφορετικά λάδια για τη γενειάδα, ένα για κάθε τύπο δέρματος, με διαφορετικές αλλά πάντα φυσικές συστάσεις και βασικό πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο. Η χρήση τους θα ενδυναμώσουν τη τρίχα, θα ενυδατώσουν και θα αναζωογονήσουν τη γενειάδα αλλά και το δέρμα κάτω απο αυτή.